BOLT-GMG

(+40) 743427619

Politica de Confidentialitate

Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie modul în care informațiile de identificare personală („Informații personale”) pe care le puteți furniza pe site-ul web gmgtrans.eu („Site-ul web” sau „Serviciul”) și pe oricare dintre produsele și serviciile sale conexe (denumite colectiv „Servicii”) sunt colectate, protejate și utilizate. De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție în ceea ce privește utilizarea informațiilor dvs. personale și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații. Prezenta Politică este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dumneavoastră („Utilizator”, „dumneavoastră” sau „dumneavoastră”) şi GMGTRANS LTD („GMGTRANS LTD”, „noi”, „noi” sau „al nostru”). Prin accesarea și utilizarea Website-ului și a Serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați termenii prezentului Acord. Această Politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau nu le controlăm sau persoanelor pe care nu le angajăm sau nu le gestionăm.

 

Colectarea automată a informațiilor

 

Când deschideți Website-ul, serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care le trimite browserul dvs. Aceste date pot include informații precum adresa IP a dispozitivului dvs., tipul și versiunea browserului, tipul și versiunea sistemului de operare, preferințele de limbă sau pagina web pe care o vizitați înainte de a veni pe Website și Servicii, paginile site-ului și Serviciilor pe care le vizitați, timpul petrecut pe acele pagini, informațiile pe care le căutați pe Site, orele de acces și datele și alte statistici.

 

Informațiile colectate automat sunt utilizate doar pentru a identifica eventualele cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice privind utilizarea și traficul Website-ului și al Serviciilor. Aceste informații statistice nu sunt altfel agregate astfel încât să identifice un anumit utilizator al sistemului.

 

Colectarea de informații cu caracter personal

 

Puteți accesa și utiliza Site-ul și Serviciile fără să ne spuneți cine sunteți sau să dezvăluiți informații prin care cineva vă poate identifica ca persoană specifică, identificabilă. Dacă, totuși, doriți să utilizați unele dintre funcțiile de pe Website, vi se poate solicita să furnizați anumite informații personale (de exemplu, numele și adresa dvs. de e-mail). Primim și stocăm orice informații pe care ni le furnizați cu bună știință atunci când creați un cont sau completați orice formulare online de pe Website. Dacă este necesar, aceste informații pot include următoarele:

 

– Detalii personale, cum ar fi numele, țara de reședință etc.

– Informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, adresa etc.

– Detaliile contului, cum ar fi numele de utilizator, ID-ul unic de utilizator, parola etc.

 

Unele dintre informațiile pe care le colectăm sunt direct de la dvs. prin intermediul site-ului web și al serviciilor. Cu toate acestea, putem colecta, de asemenea, informații personale despre dvs. din alte surse, cum ar fi bazele de date publice și partenerii noștri de marketing comuni. Puteți alege să nu ne furnizați informațiile dvs. personale, dar atunci este posibil să nu puteți profita de unele dintre funcțiile de pe site. Utilizatorii care nu sunt siguri cu privire la informațiile care sunt obligatorii sunt bineveniți să ne contacteze.

 

Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

 

Pentru a vă pune la dispoziție Site-ul și Serviciile sau pentru a îndeplini o obligație legală, trebuie să colectăm și să utilizăm anumite informații personale. Dacă nu furnizați informațiile pe care le solicităm, este posibil să nu vă putem furniza produsele sau serviciile solicitate. Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. poate fi utilizată în următoarele scopuri:

 

– Îndeplinirea și gestionarea comenzilor

– Livrați produse sau servicii

– Îmbunătățirea produselor și serviciilor

– Trimiteți informații administrative

– Trimiteți comunicări de marketing și promoționale

– Răspundeți la întrebări și oferiți sprijin

– Solicită feedback utilizator

– Îmbunătățirea experienței utilizatorului

– Posta marturii clientilor

– Să pună în aplicare termenii și condițiile și politicile

– Protejați împotriva abuzurilor și a utilizatorilor rău intenționați

– Răspundeți la solicitările legale și preveniți daunele

– Rulați și operați site-ul și serviciile

 

Prelucrarea Informaţiilor dumneavoastră personale depinde de modul în care interacţionaţi cu Site-ul şi Serviciile, unde vă aflaţi în lume şi dacă se aplică una dintre următoarele: (i) v-aţi dat consimţământul pentru unul sau mai multe scopuri specifice; acest lucru, totuşi, nu se aplică, ori de câte ori procesarea Informaţiilor cu Caracter Personal se supune Legii privind confidențialitatea consumatorilor din California sau legislației europene privind protecția datelor; (ii) furnizarea de informații este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dvs. și/sau pentru orice obligații precontractuale ale acestora; (iii) prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care vă supuneți; (iv) prelucrarea este legată de o sarcină care se desfășoară în interes public sau în exercitarea autorității oficiale care ne este învestită; (v) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de un terț.

Rețineți că, în conformitate cu unele legislații, este posibil să ni se permită să procesăm informații până când vă opuneți unei astfel de procesări (prin renunțare), fără a fi nevoie să ne bazăm pe consimțământ sau pe oricare dintre următoarele temeiuri juridice de mai jos. În orice caz, vom fi bucuroși să clarificăm temeiul juridic specific care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea de informații cu caracter personal este o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract.

 

Gestionarea informațiilor

 

Puteți șterge anumite informații personale pe care le avem despre dvs. Informațiile personale pe care le puteți șterge se pot modifica pe măsură ce site-ul web și serviciile se modifică. Cu toate acestea, atunci când ștergeți informațiile personale, este posibil să păstrăm o copie a informațiilor personale nerevizuite în înregistrările noastre pe durata necesară pentru a ne respecta obligațiile față de afiliații și partenerii noștri și în scopurile descrise mai jos. Dacă doriți să ștergeți informațiile personale sau să vă ștergeți definitiv contul, puteți face acest lucru contactându-ne.

 

Dezvăluirea informațiilor

 

În funcție de Serviciile solicitate sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat, putem partaja informațiile dvs. cu consimțământul dvs. terților noștri de încredere care lucrează cu noi, cu orice alte afiliate și filiale pe care ne bazăm pentru a asista la funcționarea Website-ului și Serviciile disponibile pentru dvs. Nu partajăm informații cu caracter personal cu terțe părți neafiliate. Acești furnizori de servicii nu sunt autorizați să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dvs. cu excepția cazului în care este necesar pentru a presta servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerințele legale. Putem partaja Informaţiile dvs. personale în aceste scopuri numai unor terţe părţi ale căror politici de confidenţialitate sunt în concordanţă cu ale noastre sau care sunt de acord să respecte politicile noastre în ceea ce priveşte Informaţiile cu Caracter Personal. Aceste terțe părți primesc Informații personale de care au nevoie doar pentru a-și îndeplini funcțiile desemnate, iar noi nu le autorizăm să utilizeze sau să divulge Informații Personale în scopuri proprii de marketing sau în alte scopuri.

 

Vom dezvălui orice Informații cu caracter personal pe care le colectăm, utilizăm sau primim dacă acest lucru este cerut sau permis de lege, cum ar fi să respectăm o citație sau un proces juridic similar, și atunci când credem cu bună-credință că divulgarea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a proteja siguranța dumneavoastră sau siguranța altora, pentru a investiga fraudele, sau să răspundă la o cerere guvernamentală.

 

Păstrarea informațiilor

 

Vom păstra și utiliza informațiile dvs. personale pe perioada necesară pentru a ne respecta obligațiile legale, pentru a rezolva disputele și pentru a pune în aplicare acordurile noastre, cu excepția cazului în care o perioadă de păstrare mai lungă este impusă sau permisă de lege. Putem utiliza orice date agregate derivate din sau care încorporează Informațiile dvs. personale după ce le actualizați sau le ștergeți, dar nu într-un mod care să vă identifice personal. După expirarea perioadei de păstrare, informațiile cu caracter personal vor fi șterse. Prin urmare, dreptul de acces, dreptul la ștergere, dreptul la rectificare și dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi executate după expirarea perioadei de păstrare.

Transferul de informații

 

În funcție de locația dvs., transferurile de date pot implica transferul și stocarea informațiilor dvs. într-o altă țară decât în țara dvs. Aveți dreptul să aflați despre temeiul juridic al transferurilor de informații către o țară din afara Uniunii Europene sau către orice organizație internațională guvernată de dreptul internațional public sau înființată de două sau mai multe țări, cum ar fi ONU, precum și despre măsurile de securitate luate de noi pentru a vă proteja informațiile. Dacă are loc un astfel de transfer, puteți afla mai multe verificând secțiunile relevante ale prezentei Politici sau întrebați cu noi folosind informațiile furnizate în secțiunea de contact.

 

Drepturile utilizatorilor

 

Puteți exercita anumite drepturi cu privire la informațiile dvs. prelucrate de noi. În special, aveți dreptul de a face următoarele: (i) aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în cazul în care v-ați dat anterior consimțământul pentru prelucrarea informațiilor dvs.; (ii) aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. dacă prelucrarea este efectuată pe un alt temei juridic decât ; (iii) aveți dreptul de a afla dacă informațiile sunt prelucrate de noi, de a obține divulgarea anumitor aspecte ale prelucrării și de a obține o copie a informațiilor supuse prelucrării; (iv) aveți dreptul de a verifica exactitatea informațiilor dvs. și de a solicita actualizarea sau corectarea acestora; (v) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să restricționați prelucrarea informațiilor dvs., caz în care nu vom procesa informațiile dvs. în alte scopuri decât stocarea acestora; (vi) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să obțineți ștergerea informațiilor dvs. personale de la noi; (vii) aveți dreptul de a primi informațiile dvs. într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat și, dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, de a le transmite fără nici un obstacol unui alt operator. Această prevedere se aplică cu condiția ca informațiile dvs. să fie prelucrate prin mijloace automatizate și ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dvs., pe un contract din care sunteți parte sau pe obligațiile precontractuale ale acestora.

 

Dreptul de a se opune prelucrării

 

În cazul în care informațiile cu caracter personal sunt prelucrate în interesul public, în exercitarea unei autorități oficiale care ne-a fost învestită sau în scopul intereselor legitime urmărite de noi, vă puteți opune unei astfel de prelucrări furnizând un motiv legat de situația dvs. particulară pentru a justifica obiecția.

 

Drepturile de protecție a datelor în temeiul GDPR

 

Dacă sunteți rezident în Spațiul Economic European (SEE), aveți anumite drepturi de protecție a datelor, iar GMGTRANS LTD își propune să ia măsuri rezonabile pentru a vă permite să corectați, să modificați, să ștergeți sau să limitați utilizarea informațiilor dvs. personale. Dacă doriți să fiți informat ce Informații Personale deținem despre dvs. și dacă doriți ca acestea să fie eliminate din sistemele noastre, vă rugăm să ne contactați. În anumite circumstanțe, aveți următoarele drepturi de protecție a datelor:

 

– Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile dvs. personale pe care le stocăm și să aveți posibilitatea de a accesa informațiile dvs. personale.

– Aveți dreptul de a solicita să corectăm orice Informații personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să completăm informațiile personale pe care le considerați incomplete.

– Aveți dreptul de a solicita ștergerea informațiilor dvs. personale în anumite condiții ale prezentei Politici.

– Aveți dreptul să vă opuneți procesării de către noi a informațiilor dvs. personale.

– Aveți dreptul să solicitați restricții privind prelucrarea informațiilor dvs. personale. Atunci când restricționați procesarea informațiilor dvs. personale, este posibil să le stocăm, dar nu le vom procesa în continuare.

– Aveți dreptul să vi se furnizeze o copie a informațiilor pe care le avem despre dvs. într-un format structurat, ușor de citit automat și utilizat în mod obișnuit.

– De asemenea, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment în care GMGTRANS LTD s-a bazat pe consimțământul dvs. pentru procesarea informațiilor dvs. personale.

 

Aveți dreptul să vă adresați unei autorități de protecție a datelor cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați autoritatea locală de protecție a datelor din Spațiul Economic European (SEE).

 

Cum să vă exercitați aceste drepturi

Orice solicitare de exercitare a drepturilor dumneavoastră poate fi direcționată către GMGTRANS LTD prin intermediul datelor de contact furnizate în acest document. Vă rugăm să rețineți că este posibil să vă solicităm să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări. Solicitarea dvs. trebuie să furnizeze suficiente informații care să ne permită să verificăm dacă sunteți persoana care pretindeţi a fi sau că sunteți reprezentantul autorizat al unei astfel de persoane. Trebuie să includeți suficiente detalii pentru a ne permite să înțelegem în mod corespunzător cererea și să răspundem la aceasta. Nu putem răspunde solicitării dvs. sau să vă furnizăm informații personale decât dacă verificăm mai întâi identitatea sau autoritatea dvs. de a face o astfel de solicitare și confirmăm că Informațiile Personale se referă la dvs.

 

Intimitatea copiilor

 

Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copiii cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu trimiteți informații personale prin intermediul Website-ului și Serviciilor. Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze utilizarea Internetului copiilor lor și să contribuie la aplicarea acestei Politici prin instruirea copiilor lor să nu furnizeze niciodată Informații cu caracter personal prin intermediul Website-ului și Serviciilor fără permisiunea lor. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat informații personale prin intermediul Website-ului și Serviciilor, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a fi de acord cu prelucrarea informațiilor dvs. personale în țara dvs. (în unele țări putem permite părintelui sau tutorelui dvs. să facă acest lucru în numele dvs.).

 

cookie-uri

 

Site-ul web și serviciile utilizează „cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența online. Un cookie este un fișier text care este plasat pe hard disk de către un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a livra viruși pe computerul dvs. Cookie-urile vă sunt atribuite în mod unic și pot fi citite doar de un server web din domeniul care v-a emis cookie-ul.

 

Putem folosi cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații în scopuri statistice pentru a opera Website-ul și Serviciile. Aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza cookie-urile. Majoritatea browserelor web acceptă automat modulele cookie, dar, de obicei, puteți modifica setarea browserului pentru a refuza cookie-urile, dacă preferați. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri și cum să le gestionați, vizitați internetcookies.org

 

Nu urmăriți semnalele

 

Unele browsere încorporează o caracteristică Do Not Track care semnalează site-urilor web pe care le vizitați că nu doriți ca activitatea dvs. online să fie urmărită. Urmărirea nu este aceeași cu utilizarea sau colectarea de informații în legătură cu un site web. În aceste scopuri, urmărirea se referă la colectarea de informații de identificare personală de la consumatorii care utilizează sau vizitează un site web sau un serviciu online pe măsură ce se deplasează de-a lungul timpului pe diferite site-uri web. Site-ul și Serviciile nu își urmăresc vizitatorii în timp și pe site-urile web ale unor terțe părți. Cu toate acestea, unele site-uri terțe pot urmări activitățile dvs. de navigare atunci când vă servesc conținut, ceea ce le permite să adapteze ceea ce vă prezintă.

 

E-mail marketing

Oferim buletine informative electronice la care vă puteți abona în mod voluntar în orice moment. Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea adresei dvs. de e-mail și nu vom dezvălui adresa dvs. de e-mail niciunei terțe părți, cu excepția cazurilor permise în secțiunea de utilizare și procesare a informațiilor sau în scopul utilizării unui furnizor terț pentru a trimite astfel de e-mailuri. Vom păstra informațiile trimise prin e-mail în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

 

În conformitate cu Legea CAN-SPAM, toate e-mailurile trimise de noi vor indica în mod clar de la cine este e-mailul și vor furniza informații clare despre cum să contactați expeditorul. Puteți alege să nu mai primiți newsletter-ul nostru sau e-mailurile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste e-mailuri sau contactându-ne. Cu toate acestea, veți continua să primiți e-mailuri tranzacționale esențiale.

 

Linkuri către alte resurse

 

Site-ul și serviciile conțin linkuri către alte resurse care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale unor astfel de alte resurse sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți atunci când părăsiți Site-ul și Serviciile și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărei resurse care ar putea colecta Informații cu caracter personal.

 

Securitatea informațiilor

 

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe serverele de computere într-un mediu controlat, securizat, protejat împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Menținem garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile, în efortul de a proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării și divulgării Informațiilor cu Caracter Personal în controlul și custodia acestora. Cu toate acestea, nici o transmisie de date prin Internet sau rețea fără fir nu poate fi garantată. Prin urmare, în timp ce ne străduim să vă protejăm Informaţiile personale, recunoaşteţi că (i) există limitări de securitate şi confidenţialitate ale Internetului care nu pot fi controlate de noi; (ii) securitatea, integritatea şi confidenţialitatea tuturor informaţiilor şi datelor schimbate între dvs. şi Website şi Servicii nu pot să fie garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau manipulate în tranzit de către o terță parte, în ciuda eforturilor depuse.

 

Încălcarea datelor

 

În cazul în care devenim conștienți de faptul că securitatea Website-ului și a Serviciilor a fost compromisă sau că informațiile personale ale utilizatorilor au fost dezvăluite unor terțe părți neafiliate ca urmare a activității externe, inclusiv, dar fără a se limita la, atacuri de securitate sau fraude, ne rezervăm dreptul de a lua în mod rezonabil măsuri adecvate, inclusiv, dar fără a se limita la investigații și raportări, precum și notificarea și cooperarea cu autoritățile de aplicare a legii. În cazul unei încălcări a datelor, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate dacă considerăm că există un risc rezonabil de vătămare a utilizatorului ca urmare a încălcării sau dacă notificarea este impusă de lege. Când vom face acest lucru, vă vom trimite un e-mail, vă vom contacta prin telefon.

 

Modificări și modificări

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică sau termenii acesteia referitoare la Website și Servicii din când în când, la discreția noastră și vă vom notifica cu privire la orice modificări semnificative ale modului în care tratăm Informațiile cu caracter personal. Când vom face acest lucru, vă vom trimite un e-mail pentru a vă notifica. De asemenea, vă putem notifica în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin intermediul informațiilor de contact pe care le-ați furnizat. Orice versiune actualizată a prezentei Politici va intra în vigoare imediat după postarea Politicii revizuite, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Utilizarea în continuare a Site-ului și a Serviciilor după data intrării în vigoare a Politicii revizuite (sau a altui act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dvs. pentru aceste modificări. Cu toate acestea, fără consimțământul dvs., nu vom utiliza informațiile dvs. personale într-un mod semnificativ diferit de ceea ce a fost declarat în momentul colectării informațiilor dvs. personale.

 

Acceptarea acestei politici

 

Recunoașteți că ați citit această Politică și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea Site-ului și Serviciilor, sunteți de acord să respectați această Politică. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii prezentei Politici, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați Site-ul și Serviciile.

 

Contactaţi-ne

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această Politică sau doriți să ne contactați în legătură cu orice problemă legată de drepturile individuale și informațiile dvs. personale, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact sau puteți trimite un e-mail la gmgtransdelivery@gmail.com

 

Acest document a fost actualizat ultima dată la 16 ianuarie 2023